Loading. Please wait...
search

Jurnal de Bord – ziua a 8-a

…sambata, 13 februarie 2016 !

Am plecat la ora 7.00 am din fata hotelului Quid / Best Western din Venetia. Aveam de parcurs peste 700 de km pana la Budapesta, iar cu o medie de 70 km/ora ne trebuiau 10 ore de sofat efectiv. Ne-am propus sa facem opriri cat mai putine si mai scurte pentru alimentare si verificari tehnice ca sa nu intram in noapte.
Insa, cum ii sta bine unei zile de ,,13″ nici cea de ieri nu a iesit din tipar. Dupa cativa km am tras pe dreapta. Bateria de 6 volti pe care o schimbasem cu o seara inainte se descarcase. Trebuie sa mentionez ca, inca de la plecare, din data de 6 februarie, dinamul masinii a ,,refuzat” sa-si mai faca treaba, asa ca am mers doar pe baterie ( avem doua si le incarcam in fiecare seara la hotel ).
Drumul prin Italia, din Venetia pana la Trieste, a fost ok.
Surpriza a venit dupa intrarea in Slovenia unde am dat de zapada si ceata densa. Stiam cu o zi inainte ca ninge la Ljubljana si in partea de sud a tarii in zona Alpilor Dinarici.
S-a putut circula insa destul de bine ! Utilajele de dezapezire si temperatura de peste zero grade isi facusera treaba.
Cu toate economiile de timp, am ajuns la Budapesta ( Gastland M1 Hotel, pe centura spre Gyor ) dupa ora 18.00 cand se intunecase bine.
….maine spre Sibiu

Gabriel Balan

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts