Loading. Please wait...
search

Parcarea Albatros Mamaia

Video Parcarea Albatros Mamaia

Primăria Constanța și-a făcut treaba foarte bine și Parcarea Albatros de lângă Cazino Mamaia (zona Bellagio) a fost terminată în timp record. Nu putem decât să ne bucurăm de faptul că această zonă va fi descongestionată, cu această utilă parcare.

Construcţia, gândită să rezolve problema din sezonul estival, când turiştii veniţi cu maşinile nu găsesc suficiente locuri de parcare, oferă 390 locuri. Valoarea totală a investiţiei este estimată la 4.789.092 euro cu TVA. Ca şi parcarea etajată din zona Spitalului Judeţean Constanţa, şi parcarea din Mamaia va fi dotată cu tabelă electronică ce indică locurile libere şi la ce nivele se află ele.

Prin crearea acestei constructii se asigură fluidizarea traficului, atât în această zonă a orașului, cât si de-a lungul bulevardului, mai ales în zona spatiilor comerciale, unde de obicei sunt parcate autoturisme în mod necontrolat. Totodată se obtine și reducerea ambuteiajelor ce se creează în dreptul spatiilor comerciale în timpul aprovizionării acestora. S-a realizat varianta eficientă care respectă reglementările urbanistice si de circulatie din zonă, fără a se neglija aspectele de ordin estetic.

Regim de înălțime : P+7E+T, cu înălțimea maximă la cornișă, de la teren: 26 m;

Suprafața construită: 1.489 m², suprafața desfășurată: 14.198 m²;

Parcare multietajată, în vederea creării unui număr de 390 locuri de parcare.

Investiția se ridică la mai mult de 3 milioane de euro, mare parte bani europeni și face parte din strategia Primăriei Constanța de dezvoltare a stațiunii Mamaia, alături de construirea pasarelelor pietonale sau a modernizării promenadei turistice.

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts