Loading. Please wait...
search

Contact Us

12544181_10206112026659479_43803007_o (1)

Claboo Media

mail: bogdan[at]claboomedia.ro

mail: office[at]claboomedia.ro


Numele si prenumele

Telefon

Email

Subiect

Mesaj

Cod verificare
captcha

Întreg textul, precum şi toate imaginile disponibile pe CLABOO MEDIA (referit în continuare ca CLABOO MEDIA) sunt protejate de dreptul de autor, conform prevederilor Legii nr. 8/1996, cu republicările ulterioare, precum şi a tratatelor internaţionale la care România este parte.

Nicio imagine disponibilă pe CLABOO MEDIA nu poate fi reprodusă, prin copiere sau prin link direct, fără acordul prealabil al autorului. Pentru permisiuni, mă puteţi contacta prin email sau telefonic.

Nici un articol postat pe CLABOO MEDIA nu poate fi reprodus, în tot sau în parte, fără acordul prealabil al autorului, cu excepţia scurtelor citate şi a pasajelor critice, care trebuie întotdeauna să conţină sursa, menţionând şi adresa URL a postării în cauză.

Nerespectarea acestor prevederi atrage, după caz, răspunderea civilă sau penală a tuturor celor ce au adus atingere drepturilor de autor privitoare la conţinutul de pe prezentul CLABOO MEDIA.

În calitate de utilizator al CLABOO MEDIA, sunteţi de acord să respectaţi legislaţia privind drepturile de autor, să nu plasaţi comentarii de natură a instiga la ură etnică, rasială sau discriminări de orice fel şi să folosiţi un limbaj civilizat; orice litigii vor fi soluţionate pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil, sunteţi de acord ca instanţa competentă să fie Judecătoria Constanta sau, după caz, Tribunalul Constanta, judecând după sistemul de drept român.

Toate mărcile şi denumirile comerciale ce apar menţionate pe CLABOO MEDIA sunt proprietatea respectivilor lor deţinători. Menţionarea lor în articolele de pe CLABOO MEDIA este realizată fără a semnala faptul că denumirle sunt mărci înregistrate, într-o manieră editorială, numele fiind utilizate fără vreo intenţe de a aduce atingere titularilor drepturilor mărcilor în cauză, ci, din contră, şi în interesul acestora la o mai bună promovare şi conştientizare în rândul publicului larg.

Imaginile înfățișând persoane la evenimente publice și/sau în spațiul public sunt redate în scopuri editoriale, privind înfățișarea evenimentului respectiv, sau ca ilustrative pentru amplasamentul avut în vedere, nefiind nicidecum intenționate a atinge drepturile la imagine. Acestea sunt publicate conform prevederilor Legii nr. 8/1996, precum și a uzanțelor jurnalistice internaționale privind fotografia editorială în spațiul public.

Screenshot_6

TELEFONUL CONSUMATORILOR ANPC
0219551

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url